کد خبر : 877
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۸:۰۰

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

افزایش سودآوری در تأمین‌اجتماعی را به صورت جدی دنبال می‌کنیم

افزایش سودآوری در تأمین‌اجتماعی را به صورت جدی دنبال می‌کنیم
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: افزایش سودآوری در تأمین‌ اجتماعی را باید به صورت جدی دنبال کنیم، اما در عین حال باید به بحث نگهداشت و کنترل و بهبود وضع موجود هم توجه کنیم.

به گزارش ویدانیوز، میرهاشم موسوی در نشستی با حضور مدیران هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه این سازمان افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی، علاوه بر دنبال کردن افزایش شاخص‌های بهره‌وری، به نقش حاکمیتی سازمان هم توجه داریم؛ اما این به این معنا نیست که نقش سهامداری خود را به بهانه این نقش نادیده بگیریم.

وی اظهار داشت: اگر در بخش‌هایی نظیر دارو و پتروشیمی نقش حاکمیتی داریم؛ باید با روحیه بسیجی و عمل به تکلیف، سینه سپر کنیم و به یاری کشور بشتابیم. تأمین‌اجتماعی در حوزه بهبود شرایط و محیط کسب‌وکار نیز مسئولیت‌هایی دارد و باید بتواند نقش خود را به‌درستی ایفا کند. مقام معظم رهبری تلاش برای بهبود شرایط اقتصادی را تکلیف کرده‌اند و ما هم در این تکلیف نقش داریم و باید بتوانیم به درستی از عهده آن بر بیاییم.

موسوی ادامه داد: سازمان تأمین‌اجتماعی با توجه به ظرفیت‌های موجود در حوزه سرمایه‌گذاری، باید در اقتصاد کلان کشور، نقش ویژه‌ای داشته باشد. ما در بیش از هشت صنعت مهم کشور ظرفیت‌های جدی داریم. در تأمین مالی هم یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های نظام بانکی کشور را در اختیار داریم.

وی گفت: در حوزه تأمین سرمایه هم شرکت صبا را داریم که به یکی از بزرگترین شرکت‌ها در این حوزه تبدیل شده است. البته باید بررسی کنیم و ببینیم که در هر حوزه، مطالبات و هزینه‌های ما در چه وضعیتی قراردارد؟ چقدر مطالبه از دستگاه‌ها و سازمان‌های دیگر داریم؟

وی افزود: در حوزه ‌بیمه، غیر از مطالباتی که از دولت داریم بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان هم از کارفرمایان طلبکاریم. در حوزه اقتصادی نیز پرونده‌هایی داریم که پس از سال‌ها هنوز به نتیجه نرسیده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در واقع به نظر می‌رسد منابع مالی موردنیاز را به‌صورت بالقوه در اختیار داریم اما از همه ظرفیت‌های خود به درستی استفاده نکرده‌ایم و از نظر ارتقای بهره‌وری نیز اگر چه دستاورهای بزرگی داشته‌ایم اما در زمینه بازدهی دارایی‌ها حداقل سه برابر وضع موجود، تا نقطه مطلوب فاصله داریم.

موسوی با اشاره به اینکه نگاه حرفه‌ای و تخصصی، نکته مهمی است که در شرکت‌های اقتصادی سازمان باید به آن توجه شود، گفت: اگر در مسیری که در پیش داریم، نگاه حرفه‌ای و تخصصی را دنبال نکنیم، امانتی که دست ماست به سرانجام مطلوب نمی‌رسد. باید مراقبت کنیم تا از دایره حرفه‌ای و تخصصی که در اهداف سرمایه‌گذاری به دنبال آن هستیم، فاصله نگیریم.

وی افزود: اگر مسئله بهبود شرایط اقتصادی در اقتصاد کشور مطرح است ما نیز باید مسیر قانونی را بپیماییم و سهم خود را بجا بیاوریم. اما در عین حال باید به آن شاخص‌هایی که موظف هستیم در سهامداری و به‌عنوان امانتدار بیمه‌شدگان دنبال کنیم هم توجه کافی داشته باشیم.

 

آماده شدن زیرساخت‌هایی برای افزایش بهره‌وری

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: در این مدت کوتاه یک‌سال و اندی، زیرساخت‌ها برای افزایش بهره‌وری و حرکت‌های تحولی آماده شده است، اما همچنان باید حرکت در این مسیر را ادامه دهیم. ت

وجه به نگهداشت و ایجاد ثبات در شرایط خدمت‌رسانی با رویکرد تحولی باید به صورت جدی پیگیری شود. همچنین تأمین‌اجتماعی در حوزه بهبود شرایط و محیط کسب‌وکار مسئولیت‌هایی دارد و باید بتواند نقش خود را به‌درستی ایفا کند. مقام معظم رهبری تلاش برای بهبود شرایط اقتصادی را تکلیف کرده‌اند و ما هم در این تکلیف نقش داریم و باید بتوانیم به درستی از عهده آن بر بیاییم.

وی با اشاره به اینکه مسائل تأمین‌اجتماعی هر روز پیچیده‌تر می‌شود، گفت: شما سرداران کشور در حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی هستید و نیاز ما به تلاش‌ شما در سال آینده بیشتر از امسال است. باید بر مشکلات غلبه پیدا کنیم و مطمئنم در این دوره با همت شما می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به دستاوردهای بزرگ سازمان در دوره جدید مدیریتی، گفت: هر ماه ۳۵ هزار میلیارد تومان تعهد پرداخت کرده‌ایم، در حالی که برخی گفته بودند ما یک ماه هم نمی‌توانیم پرداختی داشته باشیم. با این حال باید به نقطه‌ای برسیم که مدیریت با رویکرد تحولی اتفاق بیافتد.

موسوی با اشاره به ضرورت مدیریت و کنترل هزینه‌ها در سازمان تأمین‌اجتماعی، گفت: اکنون سازمان تأمین‌اجتماعی در برخی حوزه‌ها و در شرکت‌های اقتصادی پرهزینه اداره می‌شود. به همین خاطر باید کاهش و مدیریت هزینه را در دستور کار داشته باشیم. باید برای بهره‌وری نیروی انسانی فکری بکنیم و روی مدیریت منابع انسانی تمرکز داشته باشیم.

 

باید فضا را برای تخلفات احتمالی ناامن کنیم

وی با تأکید بر اهمیت مبارزه با تخلف و فساد در شرکت‌های اقتصادی تأمین‌اجتماعی، گفت: باید فضا را برای تخلفات احتمالی ناامن کنیم و مراقب تخلفاتی که ممکن است به دلایل مختلف اتفاق افتد، باشیم.

موسوی ادامه داد: راهبرد مبارزه با فساد را همه باید جدی و محکم بگیریم و چنان که رئیس‌جمهور تاکید کرده‌اند، زیر میز رانت بزنیم. برای رسیدن به یک نقطه مطلوب در این حوزه باید نظارت را تقویت و سیستمی کنیم. در واقع جز با رویکرد پیشگیرانه نمی‌شود این موضوع را به نحو جدی دنبال کرد.

وی خطاب به مدیران شرکت‌ها تأکید کرد: همانطور که تا امروز محکم در برابر رانت و فساد ایستاده‌اید، بعد از این هم بایستید. چرا که هویت ما در این دولت به این ایستادگی‌ها است. هویت ما مقابله با باج‌خواهی و زدن زیر میز رانت است. افراد متخصص و متعهد و کارآمد را باید بکار گرفت و زیر بار باج‌خواهی‌های مختلف نیز نرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.