کد خبر : 2549
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۵
بازدید میدانی مدیر عملیات حج تمتع ۱۴۰۲ از فرآیند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی
به گزارش ویدانیوز؛ ۲۱:۱۹ – ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ ۲۱:۱۹ – ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ غلامرضا رضایی و محمد جواد دانشیار در این بازدید میدانی از آشپزخانه زین مدینه منوره،از نزدیک در جریان روند امور تهیه، طبخ و چگونگی توزیع غذا بین هتل زایران ایرانی ، قرار گرفتند. آشپزخانه زین یکی از ۴ آشپزخانه متمرکز و مجهزی
غلامرضا رضایی و محمد جواد دانشیار در این بازدید میدانی از آشپزخانه زین مدینه منوره،از نزدیک در جریان روند امور تهیه، طبخ و چگونگی توزیع غذا بین هتل زایران ایرانی ، قرار گرفتند.
آشپزخانه زین یکی از ۴ آشپزخانه متمرکز و مجهزی است که در ایام حج ، برای زایران ایرانی مهیا شده تا کار طبخ و توزیع غذای زوار در مدینه النبی (ص) و مکه مکرمه در آن ها انجام گیرد .
غذای زائران توسط آشپزهای مجرب و مطابق ذائقه مردم کشورمان در این آشپزخانه های متمرکز و صنعتی طبخ و سپس به وسیله هیترهای گرم کن به هتل زایران منتقل می شود.
.
در این فرایند غذا به صورت کاملا بهداشتی و مطابق استاندارها و نظارت کارشناسان تغذیه و بهداشت طبخ و توزیع می گردد.
برچسب ها :۱۴۰۲ ، از ، ایرانی ، بازدید ، تمتع ، توزیع ، حج ، زائران ، طبخ ، عملیات ، غذای ، فرآیند ، مدیر ، میدانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0